color, aroma, intensitat, textura, sabor

El raïm és, a més d’una fruita exquisida, l’origen d’una de les begudes més antigues i apreciades per la humanitat: el vi. Originària d’Àsia, hi ha més de 60 tipus de varietats. Aquestes han de tenir pell gruixuda, de la qual procedeixen la majoria dels seus aromes i gra petit, un element capaç de canviar la dolçor d’un vi depenent de la seva mida. A més, el raïm és una fruita climatèrica, només madura en connexió amb la vinya.

Filtre
  • CVNE GRAN RESERVA 2015 Quick View
    • CVNE GRAN RESERVA 2015 Quick View
    • CVNE GRAN RESERVA 2015

    • 16,70  IVA Inclòs
    • Vi de color bordeus amb notes vermelloses. Entrada suau, pas marcat per taní sedós, final lleugerament àcid, fresc, retronasal llarga i balsàmica. Celler: CVNE Zona: D.O. Rioja Varietat/-s de raïm: (85%) Tempranillo, (10%) Graciano, (5%) Mazuelo Graduació: 13,5º Temperatura de consum recomanada: 17º-18º Tipus de vi: Gran Reserva negre 
    • Afegeix a la cistella
  • VIÑA ALBINA RESERVA 2012 Quick View
    • VIÑA ALBINA RESERVA 2012 Quick View
    • VIÑA ALBINA RESERVA 2012

    • 10,20  IVA Inclòs
    • Un vi curiosament fresc que permet percebre la riquesa de la fruita, amb records a notes de la criança, que intensifiquen el sabor dels tanins ben llimats. Color vermell cirera, net i brillant. Rotund en nas amb aromes a fruites vermelles, maduixes i cireres juntament amb regalèssia i aromes terciaris de la criança que recorden a vainilla, coco i toffee.…
    • Afegeix a la cistella