color, aroma, intensitat, textura, sabor

El raïm és, a més d’una fruita exquisida, l’origen d’una de les begudes més antigues i apreciades per la humanitat: el vi. Originària d’Àsia, hi ha més de 60 tipus de varietats. Aquestes han de tenir pell gruixuda, de la qual procedeixen la majoria dels seus aromes i gra petit, un element capaç de canviar la dolçor d’un vi depenent de la seva mida. A més, el raïm és una fruita climatèrica, només madura en connexió amb la vinya.

Filtre
  • OCTUBRE BLANC Quick View
    • OCTUBRE BLANC Quick View
    • OCTUBRE BLANC

    • 6,85  IVA Inclòs
    • Vi de color groc daurat i brillant, molt aromàtic i floral. Molt llaminer, a la vegada que persistent. Celler: Cingles blaus Zona: D.O. Montsant Varietat/-s de raïm: Macabeu – Garnatxa blanca – Chardonnay Graduació: 12,5º Temperatura de consum recomanada:  Tipus de vi: Blanc
    • Afegeix a la cistella
  • OCTUBRE NEGRE Quick View
    • OCTUBRE NEGRE Quick View
    • OCTUBRE NEGRE

    • 7,80  IVA Inclòs
    • Vi equilibrat, fruitós i carnós, amb bon recorregut i una frescor que convida a beure més. Saborós i amb caràcter Celler: Cingles blaus Zona: D.O. Montsant Varietat/-s de raïm: Garnatxa com a varietat predominant, la resta Carinyena criança Graduació: 14º Temperatura de consum recomanada: 16º-18º Tipus de vi: Negre criança
    • Afegeix a la cistella