color, aroma, intensitat, textura, sabor

El raïm és, a més d’una fruita exquisida, l’origen d’una de les begudes més antigues i apreciades per la humanitat: el vi. Originària d’Àsia, hi ha més de 60 tipus de varietats. Aquestes han de tenir pell gruixuda, de la qual procedeixen la majoria dels seus aromes i gra petit, un element capaç de canviar la dolçor d’un vi depenent de la seva mida. A més, el raïm és una fruita climatèrica, només madura en connexió amb la vinya.

Filtre
  • ERMITA D’ESPIELLS BLANC FLOR Quick View
    • ERMITA D’ESPIELLS BLANC FLOR Quick View
    • ERMITA D’ESPIELLS BLANC FLOR

    • 8,40  IVA Inclòs
    • Vi d’un color groc pàl·lid pallós amb reflexos verdosos és net i brillant, i es distingeix per les seves aromes franques de fresca fruita blanca (pera i poma), sobre un subtil fons floral (flors blanques), així com un toc cítric (llimona) i herbaci. En boca resulta equilibrat, refrescant i evocador. És delicat i subtil. Celler: Juvé & Camps Zona: D.O.…
    • Afegeix a la cistella
  • HONEYMOON Quick View
    • HONEYMOON Quick View
    • HONEYMOON

    • 8,90  IVA Inclòs
    • Bona intensitat aromàtica, amb delicades notes florals (tarongina) combinades amb fruites blanques molt madures (pera, albercoc). Entrada elegant en boca, amb una bona acidesa equilibrada pels sucres residuals del vi, que donen un pas per boca suau i agradable. Servir a 5-7oC. 100% Parellada cultivada de forma ecològica i biodinàmica. Color de palla amb reflexes daurats brillants.
    • Afegeix a la cistella