color, aroma, intensitat, textura, sabor

El raïm és, a més d’una fruita exquisida, l’origen d’una de les begudes més antigues i apreciades per la humanitat: el vi. Originària d’Àsia, hi ha més de 60 tipus de varietats. Aquestes han de tenir pell gruixuda, de la qual procedeixen la majoria dels seus aromes i gra petit, un element capaç de canviar la dolçor d’un vi depenent de la seva mida. A més, el raïm és una fruita climatèrica, només madura en connexió amb la vinya.

Filtre
  • CAVA PERELADA BRUT RESERVA Quick View
    • Out of Stock
      CAVA PERELADA BRUT RESERVA Quick View
    • CAVA PERELADA BRUT RESERVA

    • 5,60  IVA Inclòs
    •  Presenta un color groc pàl·lid. Bon despreniment de bombolla. Els mesos de criança han desenvolupat la seva fina aroma mantenint uns lleugers matisos afruitats. La seva bona estructura, elegància i amplitud sensorial li confereixen una inconfusible personalitat. Celler: Perelada Zona: D.O. Cava Varietat/-s de raïm: Xarel·lo (45%) - Macabeu ( 30%) - Parellada (25%) Graduació: 11,5º Temperatura de consum recomanada: …
    • Llegeix més