color, aroma, intensitat, textura, sabor

El raïm és, a més d’una fruita exquisida, l’origen d’una de les begudes més antigues i apreciades per la humanitat: el vi. Originària d’Àsia, hi ha més de 60 tipus de varietats. Aquestes han de tenir pell gruixuda, de la qual procedeixen la majoria dels seus aromes i gra petit, un element capaç de canviar la dolçor d’un vi depenent de la seva mida. A més, el raïm és una fruita climatèrica, només madura en connexió amb la vinya.

Filtre
  • RANCÍ MIRÓ Quick View
    • RANCÍ MIRÓ Quick View
    • RANCÍ MIRÓ

    • 6,95  IVA Inclòs
    • Vi de licor amb aspecte generós de color vermell terra amb tonalitats teula. És net i brillant. Amb aroma franc i agradable, a nous verdes combinat amb els aromes del raïm i d’oxidació. En boca està ben estructurat, amb sensació inicial alcohòlica però deixant pas a aromes complexes en el paladar, d’espècies i torrats amb un bouquet molt particular. Amb…
    • Afegeix a la cistella