color, aroma, intensitat, textura, sabor

El raïm és, a més d’una fruita exquisida, l’origen d’una de les begudes més antigues i apreciades per la humanitat: el vi. Originària d’Àsia, hi ha més de 60 tipus de varietats. Aquestes han de tenir pell gruixuda, de la qual procedeixen la majoria dels seus aromes i gra petit, un element capaç de canviar la dolçor d’un vi depenent de la seva mida. A més, el raïm és una fruita climatèrica, només madura en connexió amb la vinya.

Filtre
  • MISTELA MIRÓ Quick View
    • MISTELA MIRÓ Quick View
    • MISTELA MIRÓ

    • 6,20  IVA Inclòs
    • Vi de licor dolç de color groc palla, d’aspecte nítid i brillant, denota cos i untuositat. Destaca pels seus aromes complexos. En boca és sedós, equilibrat, amb agradables sensacions per via retro-nasal. Final de boca mig amb un bon record. Celler: Vermuts Miró. Zona: D.O. Tarragona. Varietat/-s de raïm: Most de raïm natural de diferents varietats. Graduació: 15º Temperatura de…
    • Afegeix a la cistella
  • MOSCATELL MIRÓ Quick View
    • MOSCATELL MIRÓ Quick View
    • MOSCATELL MIRÓ

    • 6,50  IVA Inclòs
    • Vi de licor dolç de color groc palla amb tonalitats daurades, nítid i brillant, que denota cos i untuositat. Amb una olor intensa, predominant l’aroma primari propi de la varietat moscatell, així com també de panses. Destaquen els aromes en boca fidel reflex del seu anàlisi olfactiu, amb molta amplitud, sedós, rodó i equilibrat, amb un final de boca intens…
    • Afegeix a la cistella