Soc de la Generació X. Testimoni dels canvis més profunds de la història moderna.

generació_x

Avui és el meu aniversari, i us vull explicar una mica de mi.

Soc d’una generació veritablement privilegiada. He tingut la fortuna de viure en una època de transformacions sense precedents. Havent viscut moments de crisi econòmica, canvis laborals i cops personals, tenim la capacitat d’aprendre de les experiències adverses mirant de superar-les. Intentant adaptar-me als canvis constants que hi ha al meu voltant, afrontant el futur incert i en ràpida evolució. Valoro molt l’equilibri entre vida personal i professional i aquesta consciència és clau on el benestar mental i emocional em dona qualitat de vida.

Quan penso en la meva joventut, recordant un món sense ordinadors personals, telèfons mòbils o Internet. Vivíem en l’època dels cassets, els vinils, els primers videojocs. Vam ser la generació que vam passar de veure la televisió en blanc i negre a color. La generació que vam veure l’arribada dels primers ordinadors personals, la nostra generació va passar de fer fotos amb carrets a fer-ne de digitals. Vam donar la benvinguda a Internet, que va començar a entrar a les nostres vides i aquesta revolució digital va canviar la manera com treballem, ens comuniquem, aprenem i entretenim.

La transició del telèfon fix als telèfons mòbils i posteriorment als telèfons intel·ligents ens va portar a un nou món de comunicació instantània i connectivitat global.

Mirant enrere, és increïble veure quant ha canviat el món des de la nostra infància. Hem viscut en una època en què la innovació ha estat constant i hem tingut el privilegi d’experimentar aquests canvis de primera mà. La Generació X no sols ha estat espectadora de la història, sinó que ha contribuït activament a la seva creació, adaptant-se i prosperant en aquest entorn en constant evolució.

Diuen que La Generació X està ben equipada amb una sèrie de virtuts per fer front al futur. Adaptabilitat, autonomia, resiliència, coneixements tecnològics, capacitat de comunicació… Unes qualitats que permeten a aquesta generació liderar amb èxit.

Haver estat testimoni dels canvis més profunds de la història moderna m’ha marcat en la meva manera de ser i de pensar.

 

Deixa un comentari